Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Saamme markkinoinnin maistumaan ja yrityksesi loistamaan!
markkinointiassistentti oulu.jpg

Aloittavan yrittäjän markkinointipaketti

Markkinointimateriaalit aloittavalle yritykselle

Pienen yrityksen markkinointi eroaa monella tavalla suurten yritysten markkinoinnista. Usein yrittäjillä ei ole yrityksen omaa tiimiä hoitamassa markkinointia, vaan moni asia on tehtävä itse. Silloin apua kannattaa hankkia juuri meiltä. Olemme erikoistuneita aloittavan yrityksen markkinointiin ja autamme kokonaisvaltaisesti siinä, että yrityksesi huomataan ja saamme sen loistamaan.

Aloittavan yrityksen markkinointipaketti sisältää:

Markkinointimateriaalin lisäksi me sparraamme sinua yrittäjyydessäsi. Kerromme miten ja missä sinun kannattaa markkinoida ja miten pääset alkuun. Valmennamme sinua myös toteuttamaan materiaalia sosiaaliseen mediaan rohkeasti mikäli niin haluat. Meillä on tietotaitoa yrittäjyydestä ja siitä miten onnistut luomaan itsestäsi tai yrityksestäsi brändin, joka muistetaan. Anna meidän auttaa sinut alkuun mikäli olet juuri perustanut yrityksen tai olet ostanut yrityksen ja haluat menestyä.

1. Yrityksesi logo
Hyvä logosuunnittelu on onnistunut silloin, kun logo jää mieleen ja se tunnistetaan. Logossa on oltava jokin yksinkertainen idea, joka kuvastaa yritystäsi. Voit tulla suunnittelemaan logoa kanssamme jo valmiin ideasi kanssa tai voimme lähteä yhdessä alusta alkaen ideoimaan yrityksellesi nimeä ja logoa.

2. Brändin tunnettuus
Yritysilme sisältää muutakin kuin pelkän logon. Jotta yrityksesi on jatkossa helppo toteuttaa erilaisia materiaaleja ja siitä tulee tunnistettava, toteutamme puolestasi logot, värit, fontit, valokuvien tyylit ja visuaaliset tyylit viestiä eri kanavissa. Saatte tämän työn yhteydessä:

  • Kohderyhmäkuvauksen, josta näet ketä asiakkaasi ovat, millaisia ostajia he ovat, missä he liikkuvat ja miten heidät voisi tavoittaa

  • Moodboardin

  • Markkinointistrategian ja suunnitelman lanseeraukseen

3. Käyntikortin suunnittelu
Käyntikortti suunnitellaan ja toteutetaan painovalmiiksi saakka ja sinun tehtävä on vain huolehtia myöhemmin niiden ahkerasta jakamisesta!

4. Sosiaalisen median kanavien perustaminen ja koulutus niiden ylläpitoon
Autamme sosiaalisen median kanavien perustamisessa ja luomme yhtenäisen tyylin, jota seuraamalla brändisi erottuu digitaalisessa maailmassa ja se tunnistetaan. Koulutamme myös sinut käyttämään erilaisia työkaluja kuten instagram, facebook ja pinterest.

5. Ideat markkinointiisi ja markkinointisuunnitelmassa avustaminen
Tämä työ sisältää ideat ja suunnittelun markkinointiin. Kerromme missä ja miten sinun kannattaa markkinoida yritystäsi.

6. Nettisivut squarespace.com työkalulla
Sisältää ulkoasun suunnittelun, teknisen toteutuksen, sisällön syöttämisen ja rakenteen miettimisen. Alla oleva hinta sisältää sivuston yhdellä kielellä ja max. 8 sivua, sisältäen mahdollisesti blogin / ajankohtaista –osion.

7. Esite A4 tai powerpoint–pohja yritysilmeelläsi
Suunnittelemme ja toteutamme esitteet ja muut painotuotteet yrityksesi ilmeen mukaisesti tai uutta luoden. Hoidamme myös puolestasi yhteistyön painotalon kanssa. Kuvat materiaaleihin hankimme suunnittelun aikana joko kuvapankeista tai yhteistyössä valokuvaajan kanssa.

Kokonaishinta: 2 960 eur + alv
Hinta ei sisällä painokustannuksia, domain- ja hostingkustannuksia, squarespace.com työkalun kustannuksia, markkinointimainonnan kuluja, kuvia tai kuvitusta. Voimme myös räätälöidä sinulle sopivan paketin.


Esimerkkilogoja: