Valokki Design. Säästä aikaa ja ole huoleton.

Blogi

Johdon assistentti alkoi bloggaamaa

July 14, 2014

Blogissa johdon assistentin palveluita tarjoava yrittäjä käsittelee aiheita, joihin törmää työssään. Blogi käsittelee markkinointia, myyntiä, johtamista, toimintojen ulkoistamista, yrityksen toiminnan tehostamista. Blogissa yrittäjä Heidi Sarjanoja kertoo oman osaamisen kautta vinkkejä yrittäjille, jotka haluavat menestyä ja onnistua markkinoinnin, myynnin sekä laadukkaan toiminnan kautta. 

Blogissa esiintyvät asiat ovat Heidin omaan kokemukseen perustuvaa tietoa sekä myös ajankohtaisia vinkkejä muihin blogeihin, internet-lähteisiin. Blogi toimii jatkossa myös eräänlaisena portfoliona graafisten töiden osalta. 

Toivottavasti saat blogistani hyödyllisiä vinkkejä oman toimintasi kehittämiseen!