Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Saamme markkinoinnin maistumaan ja yrityksesi loistamaan!

Valokki Design | Blogikirjoituksia yrittäjyydestä ja graafikon työstä

Laitoimme itsemme suurennuslasin alle

Helposti innostuvana ja moniosaajana sitä ryhtyy kaikkeen mitä ehdotetaan. Aina polku ei mene suoraan vaan mutkien kautta pääsee maaliin ja kohti uutta kohdetta. Nyt tuli aika pysähtyä ja tarkkailla mitä olemmekaan 2,5 vuoden ikäisenä yrityksenä saaneet aikaan. 

Olemme mm. toteuttaneet usealle aloittavalle yrittäjälle ilmeen, logon, nettisivut ja käyntikortit. Heitä olemme myös auttaneet yrittäjyyden alkuvaiheessa käytännön asioissa, hankkineet domainit, webhotellit, sähköpostit jne, joista harvemmin kerromme. Olemme toteuttaneet markkinointimateriaaleja ja avustaneet graafikoita, viestintäpäälliköitä, projektipäälliköitä ja yrittäjiä. Olemme myös toteuttaneet yritysten rutiiniasioita, joita on vaikea kuvata yhdessä lauseessa. Erään toimitusjohtajan sanoin: "minun työpöytäni on näyttänyt aika tyhjältä sen jälkeen kun otimme sinut hommiin ja olen voinut keskittyä tärkeimpään - asiakkaiden hoitamiseen ja hankkimiseen". 

Löysimme fokuksen. 

Kiireessä touhuaa kaikenlaista. Unohtaa sen, mitä ydinliiketoiminta vaatii ja on. Tai ainakin itse sorruin siihen, että yritin jopa liikaa kaikkea kerralla. Se ei ole minkään toiminnan kannalta kestävää ja jouduinkin tarkkailemaan toimintaa lähemmin. Kriittistä tarkastelua toimintaan kannattaa säännöllisesti harrastaa, jotta asiat kehittyvät.  

Olemmekin toteuttaneet monenlaisia projekteja 2,5 vuoden aikana ja kaiken tarkoituksena on ollut sama: helpottaa yrittäjän elämää. Tähän haluamme keskittyä jatkossakin ja tämän vuoksi teimme uudistuksen nettisivullemme ja pyrimme jatkossa ennen kaikkea huolehtimaan siitä, että asiakkaamme työmäärä vähenee kun hoidamme heidän puolesta tehtäviä; liittyivät ne sitten markkinointiin, HR-tehtäviin, juoksevien asioiden hoitamiseen tai papereiden pyörittämiseen. 

Toivottavasti uusi sivustomme selkiyttää myös sinulle mistä on kyse. 

-Heidi Sarjanoja
(p.s. hankin itselleni lisää osaamista verkkokaupoista ja verkkoliiketoiminnasta käytännön kautta, voit käydä kurkkimassa tätä projektia erikseen: www.valokkisurfandsport.fi

 

 

Heidi AlamikkeläComment