Valokki Design. Säästä aikaa ja ole huoleton.

Blogi

Miksi teet niin monenlaista liiketoimintaa?

Tämä on yleinen kysymys, johon törmään vähän väliä.

Vastaukseni on: koska voin ja haluan.

Valokki Design on yhden naisen unelma lifestyle-yrittäjyydestä, jossa työskentelen niiden asioiden parissa jotka kiinnostavat, siellä missä voin. Saatan herätä aamuisin klo 6, mutta toimistolla olen klo 10. Aamun kirjoitan, ideoin, kehitän, liikun. Töitä teen tehokkaasti klo 10-17, useimmiten lähes tauotta. Sitten urheilen, tankkaan energiaa lepäämällä ja syömällä, näen ystäviä ja sukulaisia, luen kirjoja ja kuuntelen musiikkia. 

Jos minua huvittaa, lähden matkalle. Otan läppärin mukaan ja työt hoituvat matkalla etänä. En enää ymmärrä käsitettä loma. Minulle työnteko on useimmiten osa mukavaa tekemistä päivässäni. Tiedostan kuitenkin, että loma ilman tietokonetta on välistä tarpeen ja otan sillekin aikaa pari viikkoa vuodessa. 

Teen asiakkailleni ihania projekteja. Hoidan rutiinitehtäviä assistenttina, järjestän tapahtumia, hoidan markkinointia, graafista suunnittelua ja valmennan.

Miten tuo kaikki on mahdollista?

Minulla on useampi koulutus (filosofian maisteri, graafikko AMK, yrittäjän ammattitutkinto, valmentajan tutkinto…) ja monenlaista työtaustaa ja melko rikas elämänkokemus. Koska toimin ns. lifestyle-yrittäjänä toimin niiden asiakkaiden kanssa, jotka hyötyvät jostakin osaamiseni osa-alueesta. Se on myös vaatinut uskallusta, rajojen asettamista, itseni kehittämistä, unelman selvittämistä, arvojen selkeyttämistä.

Moni haaveilee yrittäjänä stressivapaasta elämästä. Miten se saavutetaan? 

  • elämäntyylin optimointi on voittoa tärkeämpi
  • työnteko on paikasta riippumatonta. Tämä vaatii usein itseltä rajojen asettamista, selkeyttämistä, itsesi kehittämistä. Hyvä valmentaja auttaa löytämään keinot.
  • olet ulkoistanut rutiinitehtävät
  • olet miettinyt mitä haluat elämältäsi. Mitä haluat jättää jälkeesi kun kuolet?
  • olet pohtinut millainen olisi täydellinen päivä ja lähdet toteuttamaan sitä elämää, joka sinulle tuntuu täydelliseltä.

Toisinaan omat ajatukset voivat olla tekojesi esteenä. Jos kaipaat apuja, ole yhteydessä niin kerron miten teot vievät voiton eivätkä rajoittavat ajatukset estä toimintaasi!