Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Saamme markkinoinnin maistumaan ja yrityksesi loistamaan!

Valokki Design | Blogikirjoituksia yrittäjyydestä ja graafikon työstä

Kun monitoiminainen koittaa mahduttaa kaiken yhteen

Yrittäminen on siitä haastava laji, että kaikkea innostavaa tulee aina vastaan. Tekeminen ei lopu koskaan ja uusiin juttuihin on aina mukava tarttua. Viimeiset vuodet olen kouluttautunut uudelleen ja ryhtynyt hiljalleen toteuttamaan myös muunlaista liiketoimintaa kuin aiemmin.

Toteutan edelleen assistentin palveluita asiakkailleni sekä graafista suunnittelua aina tarpeisiin. Sen lisäksi suuri intohimon kohde on yrittäjien jaksaminen ja onnellisuus. Olen havahtunut siihen, että tässä yhä kiireisemmässä elämässä moni yrittäjä kaipaa keskustelukumppania, jonka kanssa voisi jakaa yrittämisen haasteita ja pulmia.

Kouluttauduin life coachiksi ja personal traineriksi. Tällä tavoin pystyn paremmin vastaamaan asiakkaideni oikeisiin tarpeisiin. Usein yrittäjän hyvinvointi lähtee paranemaan jo sillä, että ulkoistetaan assistentin tehtävät minulle. Yrittäjä saa silloin paremmin aikaa hoitaa liiketoiminnan kannalta tärkeämpiä asioita, mahdollisuuden lepoon ja parempaan hyvinvointiin. Aika usein on kuitenkin tehtävä työtä myös yrittäjien rutiineissa ja ajattelutavoissa.

Näin ollen kun huomasin tämän asian, päätin kouluttautua ja nyt olen onnistuneesti valmentanut jo useita yrittäjiä ajanhallinnassa, jaksamisessa ja hyvinvoinnissa. Se onnistuu erityisesti siksi, että olen itse jo toiminut yrittäjänä jo kymmenen vuotta eri toimialoilla ja pystyn antamaan myös mentorin näkökulmasta yrittäjälle näkemyksiä. Sen lisäksi otan haltuun yrittäjän jaksamisen niin henkisellä tasolla kuin fyysisellä. 

Näitä valmennuksia voi nyt ostaa myös verkosta ja edelleen myös henkilökohtaisesti. Katso lisää täältä: www.valmentajaheidi.com

Sivustolta näet myös tulevan kirjani, Opi sanomaan EI, aseta itsellesi rajat ja voi hyvin! –tilauslinkin, josta voit tilata sen ennakkoon. Kirja ilmestyy Fitran kustantamana tammikuussa 2018.