Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Markkinointimateriaalit nopeasti ja helposti.

Valokki Design | Blogikirjoituksia yrittäjyydestä ja graafikon työstä

Miksi et ole jo tavoitteissasi?

Oletko päättänyt useita kertoja, että tänä vuonna yrityksesi myynti tuplaantuu? Tai paino tippuu kymmenen kiloa? Oletko päättänyt, että tänä vuonna teet vähemmän töitä ja annat enemmän aikaa perheellesi?

Päätöksen tekeminen on tärkeää, mutta tärkeämpää on hankkia itselleen sopivat työkalut ja tavat muutoksen toteuttamiseen. Voi olla, että olet joka maanantai päättänyt: tällä viikolla ryhdistäydyn ja aloitan uuden elämän. Tulee tiistai, huomaat että kalenteri onkin jo täynnä ja lipsut jo nyt päätöksestäsi. Keskiviikkona et ehdi enää miettiä koko päätöstäsi ja torstaina muistat, että olet taas kerran epäonnistunut. Sitten onkin viikonloppuna aikaa murehtia asiaa ja et edelleenkään tee asialle mitään.

Tarina on hieman karu, mutta useille meistä ihan totta. Miten onnistuneisiin muutoksiin oikeasti päästään? Netti on täynnä verkkovalmennuksia, informaatiota onnistuneisiin muutoksiin ja tehokkaampaan tekemiseen. Tietoa on saatavilla enemmän kuin koskaan, siitä huolimatta suurin osa meistä tuskailee edelleen samojen tilanteiden parissa. Työt vaivaavat meitä edelleen vapaa-ajalla, emme saa nukuttua, paino nousee, emme elä elämää jota haluaisimme elää.

Miksi näin on? Miten onnistunut muutos toteutetaan? Muutos lähtee aina tavoitteen määrittelystä ja pienien askeleiden konkreettisesta suunnittelusta. Mikä on pienin muutos, jota vaaditaan että pääset kohti tavoitettasi? Tavoite puretaan pieniin osiin ja kalenteroidaan. Siihen sitoudutaan ja oikean motivaation kautta sitoutuminen onkin lopulta melko helppoa.

Valmentaja auttaa sinua pysymään tavoitteissasi. Valmentajan avulla voit nähdä uusia näkökulmia, mahdollisuuksia ja oivalluksia. Jos olet yrittänyt muuttaa jotain asiaa useita kertoja jo yksin, ensimmäinen asia mitä sinun tulisi tehdä on muuttaa tapaa jolla yrität muuttua. Valmennuksessa pureudutaan ajanhallintaan, muutoksiin, motivaatioon. Ennen kaikkea valmennus antaa sinulle ihmisen, joka huolehtii että pysyt tavoitteissasi, menet kohti haluamaasi päämäärää ja lopulta saavutat ne tavoitteet, joita haluat.

Kokeile tällä kertaa muuttumista yhdessä.