Valokki Design. Säästä aikaa ja ole huoleton.

Blogi

Työyhteisön valmentaminen

Valmennus työyhteisölle: motivointi ja työhyvinvointi

Hyvinvoiva työyhteisö toimii joustavasti, tehokkaasti ja ilmapiiri on työyhteisössä sekä asiakkaiden suuntaan parempi. Työyhteisön hyvinvoinnin eteen on tehtävä töitä kun työkiireet ja –paineet ovat suuria. Ihmisillä voi olla haasteita työssä jaksamisessa, oman elämänsä jaksamisessa. Hyvinvoiva työntekijä nukkuu yönsä levollisesti, syö hyvin, liikkuu aktiivisesti ja työpäivän aikana hän on motivoitunut ja keskittynyt työhönsä.


Miten onnellisia työntekijöitä tehdään?

Valmennuksen avulla voidaan auttaa työntekijöitä oivalluttamaan oma vaikutusmahdollisuus elämänlaatuun ja työtyytyväisyyteen. Valmennus perustuu työntekijöiden aktivoimiseen tehtävien avulla. Emme pelkästään luennoi vaan laitamme työntekijät itse töihin, jotta oppi menisi perille ja työntekijät saavat sitä kautta itselleen motivointia muuttaa haastavia tilanteita.

 

Valmennuksen sisältö:

  • Kognitiivisen ajattelun perusteet
  • Työyhteisön vaikutusmahdollisuudet
  • Työhyvinvoinnin aakkoset
  • Ajanhallinta
  • Hyvinvoiva työntekijä

Valmennuksen lopputulos:
Työyhteisön jäsenet saavat elämäänsä työkaluja, joiden avulla näkevät levon, ruokailun ja liikunnan tärkeyden koko elämän kannalta. Työyhteisön jäsenet tekevät valmennuksen aikana konkreettisia tavoitteita itselleen, jotka auttavat heitä jaksamaan työssä paremmin. Valmennus sisältää sekä teoriaa että käytännön tehtäviä, jotka myöhemmin kulkeutuvat työntekijöiden mukana ja työssä jaksaminen paranee.

Hinta ja kesto:  
590 € + alv, valmennus kestää yhteensä 3 tuntia

Valmennuksen sisältöä ja kestoa voidaan muuttaa teidän tarpeisiinne sopiviksi. Valmennan mm. seuraavia aiheita: työyhteisön hyvinvointi, ajanhallinta, stressinhallinta, kommunikoimalla paremmaksi työntekijäksi.

 

Tietoa valmennuksesta:

Valmentaja auttaa kartoittamaan nykytilannetta, kirkastamaan mahdollisuuksia, vahvistamaan asiakkaan omia voimavaroja, motivoi ja tukee matkalla kohti valmennettavan itselleen asettamia tavoitteita. Valokki Design Your Life -valmennuksesta saat käytännön vinkkejä ajanhallintaan, ajatusten hallintaan sekä tehokkaampaan työhön, valoisampia oivalluksia ja tehokkaamman tavan toimia.

Hyvän valmennuksen jälkeen asiakas näkee oman tilanteensa selvemmin, ymmärtää itseään paremmin, luottaa itseensä ja mahdollisuuksiinsa, tiedostaa omat voimavaransa paremmin ja on valmis keskittymään niihin asioihin, jotka vievät hänet kohti tavoitteitaan, hänelle sopivin askelin ja sopivassa aikataulussa.

Valmennus sopii henkilöille, jotka haluavat ottaa vastuuta elämästään, oppia tuntemaan itsensä paremmin ja päästä elämässään eteenpäin, mitä se heidän tilanteessaan tarkoittaakin – joskus irti päästämistä ja myönteisen ajattelun sekä elämän luottamuksen vahvistamista.


Tietoa valmentajasta:

Intohimolla autan muita menestymään. Olen valoisa, innostava ja innostunut tekijä ja valmentaja.

Jos et kaipaa konsultointia, mutta haluat apua yrityksesi menestykseen, autan mielelläni. Työkseni valmennan yrittäjiä ja työyhteisöjä kohti parempaa hyvinvointia mm. valmentamalla stressinhallintaa, ajankäyttöä, elämänhallintaa. Minulla on kymmenen vuoden kokemus yrittäjyydestä ja pitkä työkokemus paineen alla työskentelystä (markkinointi-, mainostoimisto-, ja tapahtumajärjestely alalla)

Koulutus:
Filosofian maisteri, Oulun yliopisto 2000-2004. Kansainvälinen yritysviestintä.
Graafikko, medianomi, Kuopion Muotoiluakatemia. 2007-2010
LCA Life Coach, Life Coach Academy, 2016-2017
Personal Trainer, Spartan, 2017 (opinnot kesken)
Yrittäjän ammattitutkinto, Markkinointi-instituutti 2013-2015
Lisäksi opintoja markkinoinnissa, psykologiassa ja johtamisessa. Olen myös opiskellut useita kokonaisuuksia yrittäjyydestä, itsensä kehittämisestä, stressistä ja meditaatiosta.

www.linkedin.com/in/heidisarjanoja