Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Saamme markkinoinnin maistumaan ja yrityksesi loistamaan!

Valokki Design | Blogikirjoituksia yrittäjyydestä ja graafikon työstä

SOMEn mestariksi

Tämä tuote syntyi asiakkaiden tarpeesta. He huomasivat, että toteutamme jotain eri tavalla kuin muut ja olemme onnistuneet positiivisen maineen luomisessa sosiaalisessa mediassa. Nyt jaamme osaamisemme kokonaan. 

Tuntuuko, että muut menevät edellesi markkinoinnissa? Etkö tiedä mistä aloittaa ja mitä kanavia käyttää? Tai onko käsitteet Instagram, Youtube, Snapshat vielä tuntemattomia? Toivoisitko, että ymmärtäisit miten sosiaalinen media toimii ja saisit siitä parhaimman hyödyn irti? 

SOMEn mestariksi -valmennus sisältää käytännön harjoituksia ja valmennus toteutetaan workshop -tyylisesti. Perehdytämme kanavien käyttöön, annamme ideoita, luomme teille mahdollisuudet ottaa kaikki kanavat haltuun. Tsemppaamme sinut myös uskaltamaan olemaan rohkeampi sosiaalisen median käyttäjä. 

Valmennuksen aikana käydään läpi konkreettisia asioita työkalujen avulla:

  • Mitä eri some-kanavat ovat? 
  • Miten some-kanavasta saa lisää asiakkaita? 
  • Miten some-kanavat otetaan haltuun? 
  • Some-strategian perusteet
  • Rohkeammaksi some-käyttäjäksi -valmennus
  • Näin opit hallitsemaan some-markkinoinnin

Mitä saat osallistumalla?

Valmennus sisältää 4 tunnin workshopin. Käymme läpi eri somekanavat, valmennamme niiden rohkeampaan käyttöön, suunnittelemme yrityksesi vuosikellon some-kanavaan, opastamme käytännössä työkalujen käytön. Valmennus sisältää myös markkinoinnin perusteita -valmennuksen. Valmennuksen jälkeen sinulla on ymmärrys somen mahdollisuuksista, suunnittelusta ja tehokkaasta toiminnasta ja pystyt valmennuksen jälkeen toimimaan itsenäisesti some-mestarina. 

Tietoa valmentajasta

Valmentajana toimii innostava Heidi Sarjanoja, joka on hoitanut yritysten markkinointia, sosiaalista mediaa, graafista suunnittelua ja valmennuksia jo vuodesta 2006. Koska olen myös Life Coach ja tiedän miten ihmisen saa motivoitumaan olemaan rohkeampi some-tuottaja, pystyn valmentamaan some-kanavien lisäksi lisää rohkeutta sen käyttöön. Olen myös itse yrittäjänä hyödyntänyt somea jo kauan ja todennut sen olevan paras keino lisätä positiivista mainetta. 

Mitä maksaa?

Tuote on kokonaispaketti. 4 tunnin workshop, hinta 980 eur + alv ja sen jälkeen pystyt toimimaan rohkeasti ja itsenäisesti sosiaalisen median kanavissa.