Valokki Design. Säästä aikaa ja ole huoleton.
shutterstock_449271313.jpg

Brändiguru

Brändisi luomisen tukena. 

Brändiguru

 
 

Oletko kyllästynyt kalliisiin konsultteihin ja salkku kädessä kulkeviin luoviin johtajiin?

Kun haluat todellisia tuloksia, joista on apua yrityksellesi nyt heti. Haluat, että liiketoimintasi kasvaa ja kaunis ilme sekä hyvät tuotteet tukevat kasvuasi.

Brändiguru ei haaskaa rahojasi turhuuteen. Saat nopeasti apua tuotteistamiseen ja ilmeen luomiseen. Saat tuotteesi iskukuntoon nopeammin kuin arvaatkaan.

 

Kauanko projekti kestää? 

Olemme tehokkaita ja osaavia. Emme käytä sinun aikaasi työn suorittamiseen vaan tuotteesi viettää aikaa kanssamme viikon ajan.  Kun pidämme kanssasi workshopin, kesto 2-3 tuntia, saat siitä viikon kuluessa valmiit tuotekuvaukset ja ehdotukset brändisi viemiseksi maailman kartalle.

 

Miten brändiguru toimii?

Vaihe 1. Workshop.

Sovitaan tapaaminen ja vietämme 2-3 tehokasta tuntia. Keräämme teiltä tarvittavat tiedot tuotteistuksen toteuttamiseen.

 

Vaihe 2. Työ

Otamme tuotteesi työn alle. Suunnittelemme tekstit ja teemme tuotteen myyntikuntoon. Teemme ehdotukset brändin luomiseksi ja millaista ilmettä tuote tarvitsee.

 

Vaihe 3. Tulokset

Toimitamme tuotekuvaukset sinulle sekä ehdotuksen brändinne luomiseksi. Tämän jälkeen otatte yhteyttä taitavaan graafikkoon ja hän pystyy luomaan tulosten pohjalta yrityksellenne / tuotteellenne ilmeen ja tuotetta pääsette heti tuotteistuksen jälkeen myymään.

 

Miten pääsemme alkuun:

Ole yhteydessä meihin, laita vaikka tekstari: ”haluan jutella lisää tuotteesta  brändiguru":
heidi.alamikkela@valokkidesign.fi
044 021 1124

 

 

Hinta: 5000 €