Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Saamme markkinoinnin maistumaan ja yrityksesi loistamaan!
mainostoimisto palvelut oulu.jpg

Saamme markkinoinnin maistumaan - graafista suunnittelua yrityksille

Saamme markkinoinnin maistumaan ja yrityksesi loistamaan!

Valokki Design on visuaaliseen viestintään erikoistunut markkinointitoimisto. Haluamme auttaa sinua markkinoinnin haasteissa matalan kynnyksen mainostoimistona, josta saat tarvittavan avun ja graafiset materiaalit nopeasti ja joustavasti, laatua kuitenkaan unohtamatta. Kun markkinointimateriaalit tai nettisivujen päivitykset toteutetaan yhdessä, sujuu ajatusten vaihto mutkattomammin sekä säästetään paljon aikaa ja resursseja.

Olemme erikoistuneet aloittavan yrityksen markkinoinnin käynnistämiseen sekä sen kehittämiseen. Arjen helpottamiseksi voi meille ulkoistaa markkinointiassistentin tehtäviä, kuten mainontaa, kampanjointia tai, säännöllisiä some- ja uutiskirjejulkaisuja. Lisäksi koulutamme markkinointiviestintää, markkinoinnin työkaluja sekä digitaalista markkinointia sparraavalla otteella. Tarjoamme koulutuksia erilaisiin oppilaitoksiin ja räätälöitynä yritysten tarpeisiin. Meiltä löytyy tarvittava taito ja iloinen palveluasenne, kun yritysilmeesi on uudistuksen tarpeessa, pientä päivitystä vailla tai tarvitset nopeasti materiaalia myynnin tueksi. Toimipisteemme sijaitsee Oulun ytimessä ja etänä työskentelemme koko Suomen alueella ja maailmanlaajuisestikin.

 

Asiakaskokemukset:

 
 

Jos ihmettelet mistä nimi Valokki tulee - se tarkoittaa hillaa (lakka, hilla, muurain, valokki). Valokki on tapa toimia - saamme yritykset loistamaan. Meillä on unelma siitä, että graafisen suunnittelun avulla yritykset näyttävät selkeiltä, houkuttelevilta ja tunnistettavilta. Haluamme, että Valokki muistetaan, kun tulee tarve saada nopeasti markkinointimateriaaleja, olivat ne sähköiseen mediaan tai printtiin.

Lue viimeisimmät pohdinnat blogistamme: