Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Saamme markkinoinnin maistumaan ja yrityksesi loistamaan!
graafinen_suunnittelu_oulu.jpg

Graafinen suunnittelu 100 % tyytyväisyystakuulla

Graafinen suunnittelu oululaiseen tapaan

Graafinen ilme vaikuttaa yrityskuvaasi ja siihen, mitä mielikuvia yrityksesi herättää. Graafinen suunnittelu ei ole vain erilaisten värien ja komponenttien yhdistelyä – se on myös ajatustyötä siitä, kuinka yritys pystyy viestimään arvoistaan asiakkaalle. Hyvä graafinen suunnittelu ja sen johdonmukainen käyttäminen on osa brändin rakentamista, joka edesauttaa yrityksen tunnettuutta. Kuvilla, väreillä ja grafiikoilla luomme ajatuksen siitä, millainen yritys on ja mitä arvoja se kantaa.

Graafikko 100% tyytyväisyystakuulla

Graafinen suunnittelu on luovaa ja tarkkaa työtä, jossa jokaisella yksityiskohdalla on merkityksensä. Graafisen suunnittelun tarkoituksena on auttaa katsojaa tulkitsemaan sanoma, jonka yritys haluaa kertoa asiakkaalleen. Työskentelemme aina sadan prosentin tyytyväisyystakulla, joten jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Sopimuksen voit irtisanoa yhdessä sekunnissa.  

Miten toteutamme graafisen suunnittelun erilaisissa projekteissa?

Jos tarpeesi on uudistaa paljon materiaalia kerralla, voimme sopia kuukausilaskutuksesta ja jos tarvitset vaikkapa uuden logon ja nettisivuston, sovimme projektihinnasta. Työskentelemme projekteissa graafisen suunnittelun parissa, markkinoinnin ja HR-tiimien kanssa sekä assistenttitöissä hoitaen yritysten markkinointiin liittyviä asioita.

Töissämme on aina 100 % tyytyväisyystakuu ja jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. 

YRITYKSEN VISUAALISEN ILMEEN SUUNNITTELU