Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Saamme markkinoinnin maistumaan ja yrityksesi loistamaan!
shutterstock_36285268.jpg

Graafinen suunnittelija

TOTEUTAMME YRITYKSESI MARKKINOINNIN

Kun tarvitset yrityksellesi visuaalisia markkinointimateriaaleja, ole yhteydessä!
Olemme visuaaliseen viestintään erikoistunut markkinointitoimisto ja toteutamme graafiset työt nopeasti ja laadukkaasti.

Jos ihmettelet mistä nimi Valokki tulee - se tarkoittaa hillaa (lakka, hilla, muurain, valokki). Valokki on tapa toimia - saamme yritykset loistamaan. Meillä on unelma siitä, että graafisen suunnittelun avulla yritykset näyttävät selkeiltä, houkuttelevilta ja tunnistettavilta. Haluamme, että Valokki muistetaan kun tulee tarve saada nopeasti markkinointimateriaaleja, olipa ne sähköiseen mediaan tai printtiin.

Valitse sinulle sopiva palvelu:

 

Graafinen suunnittelu vaatii graafista osaamista

Valokki Design on Oulussa toimiva graafisen suunnittelun yritys, joka on erikoistunut graafiseen suunnitteluun ja visuaaliseen viestintään. Toimimme koko Suomessa etänä graafisen suunnittelijan tehtävissä. Olemme apuna markkinointiviestinnässänne, joten voitte jättää huoleksemme ideoinnin ja toteutuksen. Otamme hoitaaksemme joko yksittäisiä pieniä projekteja tai laajempia kokonaisuuksia. Tyypillisesti huolehdimme esimerkiksi logosuunnittelusta, nettisivuista ja yrityksen perusmateriaaleista (käyntikortit, powerpoint, uutiskirjepohjat) ja kokonaisuutta hoitaessamme huolehdimme mm. valokuvista ja toimiston sisustuksestakin.

Toteutamme usein ilmeitä uusille yrityksille ja sukupolvenvaihdosta tekeville yrityksille. Silloin suunnittelemme logon, verkkosivujen ilmeen, käyntikortit ja usein samalla myös roll-upit, powerpointit ja muut viestinnän tuotteet. Yhteistyössä valokuvaajien, sisällöntuottajien ja verkkosivujen koodareiden kanssa toteutamme yritysilmeet kokonaispaketteina.

Tyypillisesti asiakkaanamme on myös suuremmat yritykset tai yritykset, joilla on jo olemassaoleva ilme, mutta on tarve saada visuaalista materiaalia myynnin ja markkinoinnin tueksi. Tällöin suunnittelemme usein messumateriaaleja, esitteitä, roll-upeja, käyntikortteja, asiakaslehtiä ja sosiaalisen median materiaaleja. Toteutamme myös verkkosivujen ilmeen freesausta ja uutiskirjeiden suunnittelua ja hoitamista.

Graafinen suunnittelu vaikuttaa yrityskuvaasi – Siihen, Mitä muut ajattelevat yrityksestäsi

Graafinen suunnittelu vaikuttaa yrityskuvaasi ja siihen, mitä mieltä erilaiset asiakkaat ovat yrityksestäsi. Graafinen suunnittelu ei ole vain erilaisten värien ja komponenttien yhdistelyä – se on myös ajatustyötä siitä, kuinka yritys pystyy viestimään tuottamistaan arvoista asiakkaalle. Graafinen suunnittelu on puhumista ilman sanoja ja ääntä, värien ja kuvien muodossa, jotka jäävät ihmisten mieliin. Graafinen suunnittelu on osa brändin rakentamista, sillä kuvilla, väreillä ja graafikoilla luomme ajatuksen siitä, millainen yritys on ja mitä arvoja se kantaa.

Graafikko 100% tyytyväisyystakuulla

Graafinen suunnittelu on luovaa ja tarkkaa työtä, jossa jokaisella yksityiskohdalla on merkityksensä. Graafisen suunnittelun tarkoituksena on auttaa katsojaa tulkitsemaan sanoma, jonka yritys haluaa kertoa asiakkaalleen. Työskentelen aina 100 prosentin tyytyväisyystakulla, joten jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Sopimuksen irtisanot 1 sekunnissa.  

Miten toteutaMME graafisen suunnittelun erilaisissa projekteissa?

Jos tarpeesi on uudistaa paljon materiaalia kerralla, voidaan sopia kuukausilaskutuksesta ja jos tarvitset vaikkapa uuden logon ja nettisivuston, sovitaan projektihinnasta. Työskentelemme projekteissa graafisen suunnittelun parissa, markkinoinnin ja HR-tiimien kanssa sekä assistenttitöissä hoitaen yritysten markkinointiin liittyviä asioita.

Töissä on 100 % tyytyväisyystakuu ja jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. 


Graafinen suunnittelu


Markkinointiapua

 • brändin rakentaminen

 • nettisivujen työstäminen

 • verkkokaupan aloittaminen

 • uutiskirjeiden toteutus ja lähetys

 • somekanavien ylläpito

 • markkinointiassistentin työt

 • sisällön tuottaminen

 • assaripalvelut

 • tapahtumamarkkinointi


Koulutukset

 • Adobe Indesign haltuun

 • Adobe Photoshop perusteet

 • Adobe Illustrator perusteet

 • Instagram kauniiksi

 • Mailchimpin käyttönotto

 • Aloittavan yrittäjän sparraus