Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Markkinointimateriaalit nopeasti ja helposti.
shutterstock_1145116700.jpg

Markkinointiassistentti

Assistentti hoitaa markkinoinnin puolestasi

MARKKINOINTIASSISTENTTI AUTTAA YRITYKSESI MARKKINOINNISSA

Hanki assistentti hoitamaan osan työpöytäsi todo-tehtävistä. Hankkimalla assistentin pääset irti tehtävistä, jotka vievät turhaan aikaasi. Voit paremmin keskittyä liiketoimintasi kannalta tärkeisiin asioihin: siihen mikä tuottaa yrityksellesi eniten hyötyä. Tai käy vaikka lenkillä tai vietä aikaasi perheen parissa kun assistentti tekee puolestasi yrityksesi markkinointimateriaalit.

Miten palvelu toimii?

MARKKINOINTIASSITENTTI toteuttaa yrityksesi myynti- ja markkinointimateriaalit. Olemme varteenotettava vaihtoehto mainostoimistolle ja digitoimistolle, jos haluat nopeasti ja ketterästi materiaalia. Emme pidä toimeksiannoista, joissa pitää olla liian varovainen, rohkeatkin ratkaisut löytyvät. Tämän vastakohtana rakastamme toimeksiantoja, joissa kaikki materiaalit ovat jo valmiina ohjeineen ja vain koostamme nopeasti teille tarpeenne mukaiset painokelpoiset materiaalit nopeasti, esimerkiksi messuille, myynnin tueksi tai asiakkaille pikaisesti jaettavaksi. Meiltä hoituu myös some-kanavien ylläpito.


uutiskirjeet

Suunnittelemme yritysilmeen mukaiset uutiskirjepohjat. Voimme hoitaa uutiskirjeiden suunnittelun, sisällön toteuttamisen ja lähetyksen esim. 1-4 kertaa kuukaudesta puolestanne. Homma hoituu yhden palaverin taktiikalla, jossa käymme läpi sisällön ja sen jälkeen toteutamme kirjeen ja lähetämme sen maailmalle.

NETTISIVUT

Kun yrityksesi tarvitsee nettisivut, olemme apunasi koodin viidakossa. Markkinointiassistentti on henkilö, joka hoitaa sivun valmistumiseen liittyvät yksityiskohdat: projektipäällikön työt, koodauksen ohjeistus, valokuvaajien ja videontuottajien kanssa kuvien suunnittelun, sisällön suunnittelun ja syöttämisen sivustolle. Autamme oikean tekniikan löytämisessä ja suunnittelemme sivuston visuaalisen ilmeen sekä sen käyttöliittymän. Yleensä sivustot toteutetaan yhteistyössä koodausfirmojen kanssa tai mikäli olet pienyrittäjä, voi ratkaisuna olla kevyet sivut Squarespacella. Hoidamme sivuston ylläpitoa ja kehitystä.

somekanavien ylläpito

Mikäli tarvitset apua somemaailmassa, autamme mielellämme. Someassarin palveluihin kuuluu sosiaalisen median kampanjoiden suunnittelu, sisällön syöttäminen, sosiaalisen median visuaalisten kuvien teko ja somekanavien analysointi ja kehitys.

tapahtumamarkkinointi

Tapahtumien järjestäminen on meille tuttua. Hoidamme tapahtumien visuaaliset ilmeet (logot, nettisivustot, jaettavat kansiot ja materiaalit) ja voimme hoitaa myös tapahtumamarkkinoinnin etukäteen sekä paikanpäällä.

verkkokaupan aloittaminen

Jokainen verkkokauppa tarvitsee hyvän idean, ei välttämättä suurta mainostoimistoa. Ja kohtuulliseen hintaan. Emme lähde konsultoimaan vaan autamme juuri siihen tarpeeseen kuin tarvitsette. Valokki Nettiguru toteuttaa verkkokaupan ulkoasun ja rakentaa sivustonne alusta loppuun. Huolehdimme projektin läpiviennistä ja hankimme tarvittavat kuvat, domainit, hostingpalvelimet ja muut tilbehöörit. Projektit aloitetaan palaverissa, jonka jälkeen työskentelemme sivujenne parissa. Olemme erikoistuneita nimenomaan Shopify.com:lla tehtäviin verkkokauppoihin, toki tarpeen tullen joustamme muillekin alustoille. Shopify.com tuli tutuksi kun perustimme oman verkkokaupan, jonka vuoksi tunnemme sen kuin omat taskumme.  

VISUAALINEN ASSARI

Rakastamme kauniin kuvan ja hyvän sisällön yhdistämistä. Koska olemme graafisen alan ammattilaisia, kauttamme saa kaunista sisältöä sosiaaliseen mediaan.

KEVYET NETTISIVUT

Nettisivustot Squarespacella: ALK. 1 200 eur + alv

  • Sivuston suunnittelu kanssasi

  • Graafinen suunnittelu

  • Fonttien ja värimaailman valinta

  • Kuvavalinnat

  • Sisällön syöttämisen opastus

  • Sivuston päivityksen koulutus + ohjeistus

  • Sivuston rakentaminen ja käyttöönotto

Hinta ei sisällä domain- ja pilvipalvelukustannuksia eikä squarespace.com järjestelmän ylläpitokuluja. Myös kuvat ja / tai videot veloitetaan erikseen. 

a.