Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Saamme markkinoinnin maistumaan ja yrityksesi loistamaan!
aloittava yrittäjä markkinointi.jpg

YRITTÄJÄ, delegoi kiireesi

Markkinointiassistentti säästää aikaasi

Hanki markkinointiassistentti lyhentämään todo-listaasi. Meidän avullamme pääset irti tehtävistä, jotka vievät turhaan aikaasi. Voit paremmin keskittyä liiketoimintasi ydintehtävään eli siihen, mikä tuottaa yrityksellesi eniten hyötyä. Käy vaikka lenkillä tai vietä aikaasi perheen parissa, kun assistentti tekee puolestasi yrityksesi markkinointimateriaalit.

Miten palvelu toimii?

MARKKINOINTIASSISTENTTI toteuttaa yrityksesi myynti- ja markkinointimateriaalit. Olemme loistava vaihtoehto mainostoimistolle ja digitoimistolle, jos haluat nopeasti ja ketterästi materiaalia. Suunnittelemme sinulle tarpeesi mukaiset painokelpoiset materiaalit nopeasti, esimerkiksi messuille, myynnin tueksi tai asiakkaille pikaisesti jaettavaksi. Meiltä hoituu myös some-kanavien ylläpito.

Mitä palvelu maksaa?

Palvelun hinta riippuu valitsemastasi palvelusta. Esimerkkinä uutiskirjeen suunnittelu, sisällön tuotanto ja visuaalinen ilme sekä lähetys on hinnaltaan 250 eur + alv / kk, kun kirjeitä lähtee 2 kpl / kuukausi. Somekanavien ylläpidon esimerkkihinta: suunnittelu, päivitysten toteutus 1 kpl / vko, seuranta ja analytiikka: 95 eur + alv / vko. Olethan yhteydessä, jos kaipaat apukäsiä, teemme mielellämme tarjouksen!

Markkinointiassistentti voi hoitaa puolestasi esimerkiksi:

UUTISKIRJEET
Suunnittelemme yritysilmeen mukaiset uutiskirjepohjat. Voimme hoitaa uutiskirjeiden suunnittelun, sisällön toteuttamisen ja lähetyksen esim. 1-4 kertaa kuukaudesta puolestanne. Homma hoituu yhden palaverin taktiikalla, jossa käymme läpi sisällön ja sen jälkeen toteutamme kirjeen ja lähetämme sen maailmalle.

SOMEKANAVAT
Mikäli tarvitset apua somemaailmassa, autamme mielellämme. Hoidamme sosiaalisen median kampanjoiden suunnittelun, sisällön syöttämisen, sosiaalisen median visuaalisten kuvien tekemisen ja somekanavien analysoinnin ja kehityksen. Katso esimerkkejä hinnoistamme.

TAPAHTUMAMARKKINOINTI
Tapahtumien järjestäminen on meille tuttua. Hoidamme tapahtuman markkinoinnin ja käytännön järjestelyt alusta loppuun saakka.

Esimerkki asiakasprojektista, jossa olemme hoitaneet työt markkinointiassistenttina: