Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Saamme markkinoinnin maistumaan ja yrityksesi loistamaan!
shutterstock_789676552-2.jpg

Markkinointimateriaalit

markkinointimateriaalit – MATERIAALIT HELPOSTI JA NOPEASTI

Valokki Design suunnittelee yrityksesi markkinointimateriaalit nopeasti ja ketterästi. Pyrimme aina siihen, että ylimääräisiltä vedoskierroksilta vältytään ja käytännössä se tarkoittaa usein sitä, että istumme yrittäjän vieressä kun esitettä suunnitellaan, tehdään ja muokataan.

Kauniit markkinointimateriaalit erottuvat ja voit saada pienellekin yritykselle laadukkaat materiaalit. Aina ei ole pakko valita suurta mainostoimistoa brändin suunnitteluun, toisiaan pieni toimisto voi olla sinulle se oikea ratkaisu. Mikäli haluat markkinointimateriaaleja yrityksellesi, ole yhteydessä niin katsotaan sopiva tapa tehdä ne sinulle. Yleensä hinnoittelemme työt projektikohtaisesti, mutta mikäli esimerkiksi työskentelemme workshop-tyyppisesti, voi tulla kyseeseen myös tuntihinnoittelu.

Sinulla voi olla jo idea ja ajatus yrityksesi ilmeestä ja markkinointimateriaalista. Tai sinulla on ehkä sisältö tai mahdollinen idea siitä, mitä tarvitset. Työskentelemme aina toimeksiannosta, jolloin saat sitä mitä haluat. Autamme brändin suunnittelussa ja toteutamme markkinointimateriaaleja myös olemassaoleviin ilmeisiin. Olemme erikoistuneet erityisesti esitteisiin, messumateriaaleihin, tapahtumien markkinointimateriaaleihin ja visuaalisiin tapoihin tiivistää sisältö (infograafit, grafiikat, kuvitukset). Valokki Design palvelee sekä pieniä että suuria yrityksiä ja usein toimialoilla kuten terveys, hyvinvointi, IT, terveysteknologia, tapahtumat ja toteutamme myös asiakaslehtiä ja muita julkaisuja.

Parasta palvelua, juuri sinulle.


Monipuoliset ja laadukkaat markkinointimateriaalit

PAINOTUOTTEET

Suunnittelemme ja toteutamme esitteet, asiakaslehdet, käyntikortit, roll-upit, messumateriaalit ja muut painotuotteet yrityksesi ilmeen mukaisesti tai uutta luoden. Hoidamme myös puolestasi yhteistyön painotalon kanssa. Kuvat materiaaleihin hankimme suunnittelun aikana joko kuvapankeista tai yhteistyössä valokuvaajan kanssa.

NETTISIVUT

Kun yrityksesi tarvitsee nettisivut, olemme apunasi koodin viidakossa. Autamme oikean tekniikan löytämisessä ja suunnittelemme sivuston visuaalisen ilmeen sekä sen käyttöliittymän. Yleensä sivustot toteutetaan yhteistyössä koodausfirmojen kanssa tai mikäli olet pienyrittäjä, voi ratkaisuna olla kevyet sivut Squarespacella. Syötämme usein sisällön sivustolle asiakkaan puolesta ja hoidamme projektit “avaimet käteen” -periaatteella. Koulutamme sivuston sisällön päivitykseen liittyviin käytännön asioihin ja autamme tarvittaessa ylläpidossa.

YRITYSILME JA LOGOSUUNNITTELU

Kun yritys on uusi tai tapahtuu sukupolvenvaihdos, on usein tarve uudelle logolle ja ilmeelle. Suunnittelemme logoja ja yritysilmeitä uusille ja vanhoille yrityksille. Logosuunnitteluun sisältyy aina värimääritykset, fonttien suunnittelut ja usein hoidamme yhteistyössä sisällöntuottajan kanssa myös brändin viestin kiteytyksen.

MUU SUUNNITTELU

Toteutamme somekampanjat, lehti-ilmoitukset, PowerPoint-pohjat ja muut esitysmateriaalit. Suunnittelemme myös ikkunateippauksia, tekstiilipainatuksia jne.

MESSUMATERIAALIT

Kun yritys on lähdössä messuille tarvitaan usein monenlaista materiaalia. Olemme suunnitelleet paljon messuosastoja, messuilla jaettavia materiaaleja ja muita materiaaleja, jotka koukuttavat messukävijän osastollesi. Suunnittelemme mm. rollupit, messustandit, esitteet ja jaettavat materiaalit.

INFOGRAAFIT

Luemme läpi pitkätkin raportit ja tiivistämme niiden sisällön visuaaliseksi kuvaksi, jossa yrityksen tutkimukset, palvelut tai tuotteet visualisoidaan infograafin muotoon. Tästä voidaan tehdä esite tai sosiaalisen median kampanja. Katso lisää tästä.

KUVITUKSET

Toteutamme kuvitukset erilaisiin tarpeisiin, olemme mm. piirtäneet menuja, hahmoja, piirroksia ja muita kuvituksia. Yleensä nämä tehdään vektorigrafiikkana tai perinteisesti lyijykynällä ja värikynillä.

uutiskirjeet

Suunnittelemme yritysilmeen mukaiset uutiskirjepohjat. Voimme hoitaa uutiskirjeiden suunnittelun, sisällön toteuttamisen ja lähetyksen esim. 1-4 kertaa kuukaudesta puolestanne. Homma hoituu yhden palaverin taktiikalla, jossa käymme läpi sisällön ja sen jälkeen toteutamme kirjeen ja lähetämme sen maailmalle.

Rollupit

Rollup on usein esillä tilanteessa, jossa on muitakin yrityksiä edustettuna. Jotta sinä voit erottua, ansaitset kauniin ja toimivan rollupin. Katso lisää tästä.