Valokki Design. Säästä aikaa ja ole huoleton.

Referenssit

Kuusiniemi sai verkkosivut

Haaste

Yrittäjä Petri Kuusiniemellä oli visio. Hän halusi uudistaa tavan, miten hautaustoimistot myyvät ja markkinoivat palveluitaan. "En tiennyt yhtään mistä lähteä liikkeelle. Minulla oli vahva visio millaisen palvelun haluan asiakkailleni tuottaa, mutta tarvitsin apua toteutuksessa.", kertoo Petri. 

Ratkaisu

Projektiin otettiin mukaan Stoorila ja ntrnz. Stoorila vastasi yrityksen viestinnän suunnittelusta ja projektin läpiviemisestä. He ottivat myös valokuvat ja toteuttivat sisällön. 

Valokin osuus oli suunnitella käyttöliittymä verkkosivustolle ja graafinen ilme. Aloitimme logosuunnittelusta ja sen jälkeen suunniteltiin käyntikortit sekä verkkosivut. Ilme ideoitiin yhdessä Stoorilan kanssa, jolloin saatiin kuvat, sisältö ja visuaalinen ilme tukemaan toinen toistaan. 

”Projekti sujui aikataulussa ja sain joka palaverissa myös uusia ideoita yritykseni markkinoinnin kehittämiseksi. Heidi on taitava graafikko ja ei tarvinnut epäillä, etteikö hommat hoituisi laadukkaasti. Työskentely sekä Heidin että Stoorilan Tanjan kanssa oli joustavaa, asiat hoituvat ja Heidi on graafikko joka myös ymmärtää yrityksen liiketoiminnan.”, kertoo Petri Kuusiniemi.

Tulokset

Valokki Design otti hoitaakseen yrityksen uuden ilmeen rakentamisen. Logo valmistui ensin ja sen jälkeen käyntikortit ja verkkosivujen visuaalinen ilme. Heidi hoiti myös yhteistyön koodareiden kanssa. 

”Saimme kätevästi pienen mainostoimiston työskentelemään kanssamme, vaikka mukana oli useampi yritys niin tuntui että kaikki aina tiesi missä mennään. Heidi ja Tanja ovat yhdessä kuin suurempi mainostoimisto, joka kuitenkin toteuttaa projektit käytännönläheisesti ja ketterästi. Sain itse keskittyä hyvin yrityksen perustamiseen liittyviin asioihin kun Heidi ja Tanja hoitivat markkinointiin liittyvät käytännön työt.", kertoo Petri. 

www.kuusiniemi.fi

Heidi Alamikkelä