Valokki Design. Säästä aikaa ja ole huoleton.

Referenssit

Proven toiminta tehostui

Haaste

Aika on tärkein resursimme ja juuri siksi Proven toimitusjohtaja Antti Niittyviita oli pulassa. Hän tuskaili yrityksen tukitoimintojen, laskutuksen, hoitamattomien paperien ja henkilöstön huolien kanssa, sillä suurin osa ajasta oli jo investoitu asiakkaiden edessä. Antti oli kroonisesti myöhässä.
 

Ratkaisu

Sopimus käteltiin heti ensitapaamisella ja tehtävänanto oli yksinkertainen. Tehtävänä on ottaa toimarin työpöydältä niin paljon tehtäviä pois kuin mahdollista.

Homman hoitamiseksi kaikki tunnukset ja oikeudet hoitaa yrityksen raha-asioita ja paperiasioita jaettiin myös Heidille. Heidi tarttui toimeen oitis. Vain viikoissa päätös osoittautui Provelle kannattavaksi. Jopa kassavirta alkoi virkistyä, kun laskutusprosessi saatiin pelaamaan.

Heidi otti kopin tehtävistä nopeasti ja määrätietoisesti. Ei tarvinnut kauan selittää mitä tulisi tehdä. Heidi ymmärtää yrityksen pyörittämiseen liittyvät rutiiniasiat ja talouden johtamiselle välttämättömät prosessit. Pystyin heti luottamaan, että hän hoitaa asiat kuntoon ja kysyy jos on jotain epäselvää. Työskentely Heidin kanssa on helppoa ja kun tiedän että asiat on kunnossa. Nyt nukun yönikin paremmin.”, kertoo Antti Niittyviita Provelta.
 

Tulokset

Kun Valokki Design otti Proven rutiiniasiat hoitoonsa, paketti kasvoi hiljalleen niin että Heidi hoitaa nykyisin raha-asioiden lisäksi HR-asiat, tapahtumajärjestelyt, toimiston sisustuksen ja graafisen suunnittelun.

Meille on tärkeintä keskittyä hoitamaan ja hankkimaan asiakkaita. Olemme pystyneet triplaamaan liikevaihtomme ja yrityksen tulos on moninkertaistunut. Kun en ole itse pullonkaulana asioiden hoitumiselle ja pystyn hoitamaan paremmin myyntiä ja yrityksen kehittämiseen liittyviä tehtäviä, kaikki sujuu paremmin.”, sanoo Antti.

Heidi on hoitanut Prove Expertisen johdon assistentin työtehtäviä yli 3 vuotta.

www.prove.fi

Heidi Alamikkelä