Valokki Design. Säästä aikaa ja ole huoleton.

Referenssit

Verven graafiset materiaalit kuntoon

Haaste

Tiedottaja Johanna oli jäämässä äitiyslomalle ja viestintäpäällikkö Virpi Mäkitalo mietti miten hoitaisi sijaisuuden ajan Johannan työtehtävät. ”Yritys oli juuri suurten muutosten kynnyksellä ja halusimme ratkaisun, jossa käytännön asiat sujuvat nopeasti.”, kertoo Virpi.

Ratkaisu

Virpi ja Heidi kävivät läpi Johannan työtehtävät ja Johanna perehdytti Heidiä tehtävään parin tunnin ajan. Heidi pystyi tämän perehdytyksen jälkeen aloittamaan työt saman tien ja pystyimme heti luottamaan, että asiat hoituvat.

Heidi on taitava graafikko ja ei tarvinnut epäillä, etteikö hommat hoituisi laadukkaasti. Heidi toi myös uusia ajatuksia asioiden esittämiseen ja organisaation markkinointiin. Työskentely Heidin kanssa on joustavaa, asiat hoituvat ja Heidi on graafikko joka myös ymmärtää yrityksen liiketoiminnan.”, kertoo Virpi Mäkitalo Verveltä.
 

Tulokset

Valokki Design otti hoitaakseen yrityksen uuden ilmeen rakentamisen. Logo tuli valmiina mainostoimistolta, Heidin tehtävänä oli päivittää satoja materiaaleja uudelle ilmeelle. Saimme kaiken tehtyä aikataulussa.

”Saimme kätevästi pienen mainostoimiston työskentelemään kanssamme. Heidi on kävelevä mainostoimisto, joka tuli luoksemme hoitamaan käytännössä materiaalien toteuttamisen ja antoi samalla uusia ideoita ja vinkkejä some-markkinointiin ja verkkosivujen ilmeeseen. Sain itse keskittyä hyvin yrityksen viestinnän kehittämiseen ja organisaation kannalta kriitisiin tehtäviin kun Heidi hoiti käytännön työt.”, kertoo Virpi.

Heidi on hoiti Verven graafikon työtehtäviä sijaisuutena vuoden ajan. 

www.verve.fi

Heidi Alamikkelä