Valokki Design. Säästä aikaa ja ole huoleton.
Heidi-1.jpg

Info

Intohimolla autan muita menestymään.

Heidi Alamikkelä, yrittäjä

Intohimolla autan muita menestymään. Olen valoisa, innostava ja innostunut graafikko ja johdon assistentti. Suunnittelen visuaalisia ilmeitä yrityksille: logoja, nettisivustoja, markkinointikampanjoia ja painomateriaaleja. 

Jos et kaipaa konsultointia, mutta haluat apua yrityksesi menestykseen, autan mielelläni. Valokki Design on ratkaisu kun tarvitset ihmisen, joka tekee: ne asiat, joita inhoat tai ne, jotka laahaavat jatkuvasti jäljessä. 

Olen Heidi Alamikkelä ja työkseni valmennan yrittäjiä ja työntekijöitä kohti parempaa hyvinvointia mm. valmentamalla stressinhallintaa, ajankäyttöä, elämänhallintaa, sosiaalista mediaa ja työhyvinvointia. Olen markkinointialan yrittäjä, life coach ja personal trainer. Blogistani löydät inspiraatiota tehokkaampaan yrittäjän arkeen, ajatuksenvirtaa ja asiaa elämänhallinnasta. Olen kirjoittanut kirjan: "Opi sanomaan EI, aseta rajat ja voi paremmin (ilmestyi 01/2018, FITRA)

Koulutus:
Filosofian maisteri, Oulun yliopisto 2000-2004. Kansainvälinen yritysviestintä.
Graafikko, medianomi, Kuopion Muotoiluakatemia. 2007-2010
LCA Life Coach, Life Coach Academy, 2016-2017
Toiminnallisen kehonpainoharjoittelun Personal Trainer, Spartan, 2017
Yrittäjän ammattitutkinto, Markkinointi-instituutti 2013-2015
Lisäksi opintoja markkinoinnissa, psykologiassa ja johtamisessa. Olen myös opiskellut verkkovalmennuksia yrittäjyydestä, itsensä kehittämisestä, stressistä ja meditaatiosta. 

Heidi LinkedIn:ssä.


Olemme pieni toimisto, mutta emme ole yksin!

Laajempiin kokonaisuuksiin etsimme parhaimmat tekijät. Teemme yhteistyötä assistenttien, sisällöntuottajien kanssa, videotuotantoyhtiöiden, sosiaalisen median palveluita tuottavien sekä www-sivustojen tekniikka-asioista vastaavien kanssa. 

Johdon assistentti -palvelu tuotetaan yhteistyössä luotettavien asiantuntijaorganisaatioiden kanssa mikäli tarvetta, erityisesti työskentelemme tilitoimistojen ja konsulttien kanssa. Sinun kanssasi työskentelemme kuitenkin niin, että et edes huomaa muuta kuin että työt ovat hoituneet.

Siispä ei kannata ihmetellä yrityksemme pientä kokoa vaan ketteryyttä! 

"Kun on uskallusta ja ahkeruutta niin kaikki on mahdollista."

Olen iloinen ja joustava persoona, jonka kanssa on helppoa ja hauskaa työskennellä. Paljon kokemusta erilaisista toimialoista ja tehtävistä: työurani alussa työskentelin johdon assistenttina mainostoimistossa sekä contact center -yrityksessä, jossa hoidin myös yrityksen laatukäsikirjan tekemisen ja tehostin prosesseja. 

Yrittäjätaustaa minulla on myös kongressialan yrityksessä, jossa suunnittelin ja järjestin tapahtumia (kongressit, yritystapahtumat) ja tein graafista suunnittelua yrityksille ja tapahtumiin. Olen toiminut yrittäjänä yhteensä yli 10 vuotta.

Koulutus ja työkokemus merkitsee paljon, kun haluaa löytää hyvän tyypin. Loput ratkaisee työasenne, hyvät viestintätaidot, liiketoiminnan ymmärtäminen, syy-seuraussuhteiden pohtiminen sekä käytännöllinen ajattelutapa ja ahkeruus. 

 

Valokki Design Oy on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.