Valokki Design. Yrityksesi graafikko.
Saamme markkinoinnin maistumaan ja yrityksesi loistamaan!
yrityksen_visuaalinen_ilme_suunnittelu_oulu.jpg

Visuaalinen ilme

Yritysilme ja logosuunnittelu

Saamme yrityksesi loistamaan

Valokki Design on erikoistunut erityisesti aloittavan yrityksen brändin rakentamiseen. Meidän avullamme saat yritysilmeen, joka huomataan ja muistetaan. Suunnittelemme yritysilmeesi sinulle sopivaksi ja otamme huomioon kohderyhmän ja toimialasi. Voimme luoda logon joko täysin uutta ideoiden, valmiin idean pohjalta tai vanhaa päivittäen. Luomme visuaalisen ilmeen, sisältäen logon, värimaailman, tyylit, viestit ja muut visuaaliset materiaalit.

Me markkinointiviestinnän ammattilaisina luomme sinun brändin näkyväksi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Yrityksen pyörittäminen helpottuu huomattavasti, kun markkinointiviestintä on kunnossa. Kun yritys on uusi tai tapahtuu sukupolvenvaihdos, on usein tarve uudelle logolle ja ilmeelle. Suunnittelemme logoja ja yritysilmeitä sekä uusille että vanhoille yrityksille. Logosuunnitteluun sisältyy aina värimääritykset, fonttien suunnittelut ja usein hoidamme yhteistyössä sisällöntuottajan kanssa myös brändin viestin kiteytyksen. Usein ilmeen suunnittelun lisäksi huolehdimme kuntoon nettisivut, esitteet ja muut markkinointimateriaalit. Hinnoittelemme työt projektikohtaisesti, riippuen työn laajuudesta ja kokonaisuudesta. Tuntihinta on alkaen 75 eur + alv, logosuunnittelun hinnat vaihtelevat riippuen siitä onko sinulla idea täysin valmis vai lähdetäänkö luomaan ilmettä ja ideaa yhdessä. Hinnat alkaen 780 eur + alv. 

Kauniit markkinointimateriaalit erottuvat ja voit saada pienellekin yritykselle laadukkaat materiaalit. Aina ei ole pakko valita suurta mainostoimistoa brändin suunnitteluun, toisiaan pieni toimisto voi olla sinulle se oikea ratkaisu. Mikäli haluat markkinointimateriaaleja yrityksellesi, ole yhteydessä niin katsotaan sopiva tapa tehdä ne sinulle.

Sinulla voi olla jo idea ja ajatus yrityksesi ilmeestä ja markkinointimateriaalista. Tai sinulla on ehkä sisältö tai mahdollinen idea siitä, mitä tarvitset. Työskentelemme aina toimeksiannosta, jolloin saat sitä mitä haluat. Autamme brändin suunnittelussa ja toteutamme markkinointimateriaaleja myös olemassa oleviin ilmeisiin. Olemme erikoistuneet erityisesti aloittavan yrityksen markkinointimateriaalihin, esitteisiin, messumateriaaleihin, tapahtumien markkinointimateriaaleihin ja visuaalisiin tapoihin tiivistää sisältö (infograafit, grafiikat, kuvitukset).Valokki Design palvelee sekä pieniä että suuria yrityksiä ja usein toimialoilla kuten terveys, kauneus, muoti, ekologisuus, hyvinvointi, IT, terveysteknologia.


NÄISTÄ NÄYTTÄVÄ ILME RAKENNETAAN

LOGO, LIIKEMERKKI

Kun yritys on uusi tai tapahtuu sukupolvenvaihdos, on usein tarve uudelle logolle ja ilmeelle. Suunnittelemme logoja ja yritysilmeitä uusille ja vanhoille yrityksille. Logosuunnitteluun sisältyy aina värimääritykset, fonttien suunnittelut ja usein hoidamme yhteistyössä sisällöntuottajan kanssa myös brändin viestin kiteytyksen.

Logo on ns. yrityksen nimen virallinen kirjoitustapa tai kuvake. Liikemerkillä tarkoitetaan yritys- tai tuotetunnuksen kuvallista eli visuaalista osuutta. Visuaalinen muoto voi koostua esimerkiksi kirjaimista, numeroista, piirroskuvista tai niiden yhdistelmistä. Hyvin suunniteltu logo ja liikemerkki toimivat sekä yhdessä että toisistaan erillään. Yrityksen varsinainen tunnus voi muodostua pelkästä logosta tai liikemerkistä ja logon yhdistelmästä sekä näiden erilaisista sovelluksista.

BRÄNDIN VISUAALISET ELEMENTIT

Yritysilmeen tunnistetekijöitä ovat muun muassa selkeä logo, liikemerkki, yhtenäinen värimaailma, typografia, persoonallinen kuvitus, tunnistettava henkilö tai hahmo, muotokieli sekä yhtenäinen visuaalinen sommittelutapa. Kun ilme on yhtenäinen, visuaalinen ilme tekee yrityksen helpommin tunnistettavaksi ja se tehostaa viestin perille menoa.

Toteutamme yritysilmeitä ja tarvittaessa kuvitamme sinulle sopivan ilmeen.

GRAAFINEN OHJEISTO

Graafinen ohjeisto sisältää tunnuksen, logon ja liikemerkin rakenteen ja käyttötavat, valitut värit ja niiden arvot eri värijärjestelmistä, valitun typografian ja sen käyttötavan ja -kohteet, muut mahdolliset kuvaelementit ja niiden käyttötavan sekä mallit, mitoitukset ja ohjeet sovelluksista. Graafisesta ohjeistosta voidaan tehdä sekä painettu että digitaalinen versio. Graafisessa ohjeistuksessa määritetään miten logoa voi käyttää, miten sitä ei käytetä ja millaista typografiaa yrityksen materiaaleissa tulisi käyttää.

KUVITUKSET JA KUVAMAAILMA

Toteutamme kuvitukset erilaisiin tarpeisiin, olemme mm. piirtäneet menuja, hahmoja, piirroksia ja muita kuvituksia. Yleensä nämä tehdään vektorigrafiikkana tai perinteisesti lyijykynällä ja värikynillä.

KÄYNTIKORTIT

Käyntikortti on usein asia, jonka potentiaalinen asiakkaasi saa yrityksestäsi ensimmäisenä käteen. Sen suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä näyttävä ja erilainen käyntikortti jää mieleen. Käyntikortin suunnittelussa huomioidaan usein yritysilme ja pyrimme olemaan luovia erilaisissa ratkaisuissa ja käyntikorttiin saa rakennettua jopa palveluhinnaston tai QR-koodit sähköisiin yhteystietoihin.

WORD- JA POWERPOINT-POHJAT

Suunnittelemme yritysilmeen mukaisia presentaatiomateriaaleja. Usein autamme sisällön visualisoinnissa ja tiivistämisessä. Näyttävä presentaatio saa yrityksesi loistamaan ja yrityksesi myyntitiimi pääsee helpommalla kun esitykset ovat valmiiksi rakennettuja ja mietittyjä.

 

Referenssitöitä: